Anda akan sihat dan cantik jika lakukan 4 perkara ini

0
936
Anda akan sihat dan cantik jika lakukan 4 perkara ini

Anda akan sihat dan cantik jika lakukan 4 perkara ini | Untuk menjadi cantik,sihat dan bertenaga ramai dikalangan kita sanggup habiskan ribuan ringgit membeli pelbagai produk kecantikan dan kesihatan.Namun tahukah anda bahawa anda akan cantik dan sihat dengan hanya melakukan 4 perkara ini setiap hari bermula hari ini. Perkara apakah itu?  Jom baca senarai yang telah kami berikan:-

Anda akan sihat dan cantik jika lakukan 4 perkara ini

 1. Minum air  kosong yang bersih sebaik sahaja bangun dari tidur

  Ianya dapat membuang segala racun-racun dan toxic yang berada didalam badan kita akibat daripada ini kulit anda akan kelihatan lebih bersih dan bercahaya dan masalah jerawat dan lain-lain masalah kulit juga boleh dihilangkan.

 2. Mandi dengan air yang sejuk

  Zaman moden sekarang ni memang ramai orang mandi dengan air panas waktu pagi tetapi untuk pengetahuan anda air yang paling baik untuk anda mandi adalah air yang sejuk ini kerana ianya dapat menenangkan saraf dan mengurangi stres pada kulit dan hasilnya kulit anda akan menjadi selembut kulit bayi.

 3. Minum air Lemon atau air Madu

  Pengambilan air teh atau air kopi sangat tidak baik untuk kesihatan jadi mulakan pagi anda dengan air lemon (PANAS) atau air madu ini kerana kedua-dua air ini dapat memurnikan darah anda dan memberikan anda tenaga.

 4. Bersenam

  Rasanya tidak perlu saya terangkan tentang kelebihan bersenam semua orang sudah tahu memang sangat baik untuk kesihatan.

Rumusannya jika anda mampu lakukan 4 perkara ini di setiap pagi hari anda saya pastinya badan anda akan lebih bertenaga dan kelihatan lebih cantik/hensem tanpa perlu membeli produk kecantikan yang lain.

Oh lupa ingat nak minum air kena minum air yang bersih kalau minum air yang tidak bersih memang akan datang masalah lain pula jadi kepada sesiapa yang belum ada penapis air mungkin anda berminat untuk dapatkan penapis air coway yang memang terbaik untuk memberikan air yang bersih untuk anda setiap hari.

Anda Boleh hubungi saya : Masriah Health Planner Coway

Whatsapp: 012-573 4993
Call :012-573 4993

Anda boleh tanya apa-apa je soalan berkaitan produk coway.

sumber

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here